Bram & Wilma

Op 5 juni 2015 was de grote dag voor Bram & Wilma!

Het was voor mij alweer de 3e bruiloft die ik dit jaar mocht fotograferen. Ik had er enorm veel zin in! Het beloofde een warme, zomerse dag te worden. Het thema voor deze bruiloft was oranje. Wat leuk als een bruidspaar een thema koppelt aan hun bruiloft!

Ik kwam al vroeg aan bij het ouderlijk huis van Wilma. Wilma woont niet meer thuis maar heeft toch voor deze grote dag samen met haar zusje in haar oude slaapkamer geslapen. Even oude herinneringen opgehaald en samen met haar ouders deze grote dag voorbereid!

Toen ik bij Wilma aankwam, werd ze prachtig opgemaakt en was iedereen druk in de weer om alles op tijd klaar te maken. Ik mocht mee naar boven waar Wilma in haar slaapkamer haar jurk aandeed met haar toffe oranje bruidsschoenen!

 

Haar moeder en haar zus, hielpen haar bij het dichtknopen van haar prachtige bruidsjurk..

 

En daar kwam Bram aan, zenuwachtig en trots stond hij te wachten op zijn toekomstige vrouw. Wat had hij zin in deze dag! En wat zag hij er prachtig uit! Hij kon niet wachten op het moment dat ze aan de deur zou staan.

Naamloos-1

En daar was ze dan, en wat zag ze er prachtig uit!! Een plaatje bij elkaar! De dag was begonnen..

Voor de trouwreportage zijn we naar Gorinchem gegaan. Bram en Wilma wisten hier mooie plekjes waar we de foto’s konden maken.

Het was zomers weer! Ik mocht meerijden in de trouwauto, wat bijzonder was dat! We hebben leuke gesprekken gehad tijdens de rit en de sfeer was fijn.

Naamloos-2

De locatie was top! We hebben een hele relaxte en leuke shoot gehad met elkaar. De liefde spatte er vanaf!

Naamloos-3

Oh en die schommel! Dat idee was zo leuk, hier hebben we erg veel lol om gehad, en een heleboel leuke foto’s kunnen maken.

Naamloos-4

Er was op de achtergrond ook een molen! Bram en Wilma hadden van tevoren gevraagd of we van de molen gebruik mochten maken. Dit was een enorm succes. We mochten zelfs naar boven. Ik vond het erg dapper van Wilma dat ze met haar jurk de smalle trapjes op klom!

Ook in de molen hebben we prachtige foto’s gemaakt!

IMG_9820

En zelfs ik ben helemaal bovenin de molen geklommen. Ik moet zeggen dat ik dat wel spannend vond hoor!

Toen was het tijd om richting de locatie te rijden en echt te gaan trouwen! Wat hadden ze een mooie locatie gekozen! Heel romantisch en zo mooi landelijk!

IMG_9960-2

En toen was het moment gekomen, Bram en Wilma hebben een prachtige ceremonie gehad met zoveel romantiek en liefde!

Na de ceremonie gingen we met elkaar richting de kerk. Hier ontvingen Bram en Wilma een zegen over hun huwelijk. Het was een hele mooie en bijzondere dienst!

We hebben leuke en spontane foto’s kunnen maken van de familie van Bram & Wilma. Het was echt een geweldige dag om bij te zijn.

Bram & Wilma, bedankt dat ik jullie fotograaf mocht zijn! Jullie zien de foto’s binnenkort allemaal tegemoet. Ik wens jullie een gezegend en mooi huwelijk! Geniet van elkaar en denk maar vaak terug aan jullie prachtige dag!

Liefs Maaike

2 antwoorden
 1. Wilma
  Wilma zegt:

  Lieve Maaike,

  Wat een prachtige foto’s van een hele bijzondere dag! Echt even nagenieten!
  Je manier van foto’s maken zorgde ervoor dat we ons echt op ons gemak voelden!
  We zijn heel benieuwd naar de rest!

  Groetjes,

  Bram en Wilma

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.