Stefan & Sylvia

Vrijdag 29 mei was ik alweer vroeg op pad voor mijn tweede bruiloft. Vandaag mag ik de bruiloft van Stefan en Sylvia vast gaan leggen.

Dit leuke stel heb ik leren kennen in oktober 2014 tijdens een newborn shoot van hun zoontje Dean. Korte tijd erna werd ik gevraagd of ik hun trouwkaart en bedankjes wilde ontwerpen en de bruiloft wilde vastleggen.

IMG_0009 Naamloos-1IMG_0030 IMG_0153

Ondanks dat Sylvia en Stefan al een tijdje samenwonen, trouwen ze vanuit hun ouderlijk huis. Bij Sylvia thuis leg ik haar voorbereidingen voor hun grote dag vast, hierbij waren de zenuwen duidelijk aanwezig ! Net op tijd was de jurk aan want Stefan stond al met een mooie bolide voor de deur.

IMG_0069 IMG_9107IMG_0095 IMG_0109

Na een ontroerende ontmoeting gingen we op pad voor de foto’s bij diverse locaties, er kwam zelfs een voetbalveld bij kijken.. Het beeld wat ik tijdens de foto’s wilde vastleggen was een mooi ontspannen stel, op plaatsen waar zij zich thuis voelen en waar hun liefde op haar mooist zichtbaar werd.IMG_8987

IMG_0121  IMG_9083

We eindigen de shoot bij de Vlaamsche Schuur in Dongen, op deze locatie wordt ook het huwelijk voltrokken, een prachtige locatie voor veel romantische plaatjes.

Naamloos-2

Erg speciaal was dat hun inmiddels 8 maanden oude zoontje Dean aanwezig was tijdens de ceremonie, totaal op z’n gemak zat hij bij zijn papa op schoot.

IMG_0012IMG_9242 IMG_9261

Stefan en Sylvia, heel veel liefde en geluk met jullie mannetje Dean!

IMG_9311

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.